3D/4D Műszempilla

3D/4D műszempilla

GoldLashes15

Cégünk az elsők között kezdett el szempilla-hosszabbítással foglalkozni hazánkban és azóta is piacvezetők vagyunk ebben a szegmensben. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük és szigorúan ellenőrizzük a minőségüket.

Hazánk mind a 19 megyéjében kiépítettük viszonteladói hálózatunkat, és a szempilla-hosszabbítás piacán betöltött vezető pozíciónknak és ebből eredő komoly tapasztalatunknak birtokában 2011-ben létrehoztuk saját márkanevünket a Gold Lashes-t. A magyarországi piacra vezetéssel egy időben elindítottuk márkánk nemzetközi disztribúcióját is(www.goldlashes.com).

A nemzetközi piacon való pozíció erősödésünknek köszönhetően már több kelet-európai országban van disztribútorunk, akik tejes termékskálával képviselnek minket és professzionális szinten oktatják a szakembereket.

Kezdőkészleteink megvásárlása esetén ingyenes oktatást biztosítunk országszerte és a határainkon túl is. Kiemelkedően precíz szakmai gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szintű, egyénileg megtartott tanfolyamaink keretében adják át a tudást, kozmetikus partnereink részére.
Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

A szempilla-hosszabbítás termékköre rendkívül széles, ezért ahhoz, hogy a magas minőség mellett is a legjobb árat tudjuk biztosítani, minden termékünket közvetlenül a termék gyártóval készíttetjük.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

gold lashes