Professzionális kozmetikumok

Kozmetikai termékcsaládok Olaszországból!

 

Már évek óta keressük a kozmetikus partnereink számára megfelelő kozmetikai termékcsaládokat. Hosszas kutatómunka után 2015-ben rátaláltunk az Arco Cosmetici cégre. Több, mint 30 éves gyártói tapasztalattal rendelkeznek, alapelveik közé tartozik a természetesség, kreativitás, valamint a kedvező árfekvés.bs-dk

A Beauty Salon és Dr. Kraut magas színvonalú és minőségű, olasz kozmetikai termékcsaládok. Változatos növényi hatóanyagokkal és textúrával, továbbá kabin kiszereléssel és kiváló ár-érték aránnyal vezettük be ezen kiemelkedő, professzionális termékcsaládokat a hazai piacra.

Széleskörű felhasználást biztosítanak a szakembereknek, a különböző bőr állapotoknak megfelelően, a letisztításától a masszázson keresztül egészen a kezelések végéig. A termékek változatosan kombinálhatók,  akár elektrokozmetikai készülékekhez is eredményesen alkalmazhatók, mint például az ultrahang, elektroporáció, mezopen, dermaroller, arcvasaló.

Termék palettánkon belül megtalálhatók, azon készülékek, melyek közreműködésével a kezelések eredménye fokozható.

Szakembereinknek ingyenes oktatást biztosítunk országszerte így elősegítve, hogy minél nagyobb szakértelemmel tudják használni a kiváló minőségű termékeinket. Kiemelkedő szaktudással és gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szinten végzett, egyénileg megtartott tanfolyamaink keretében adják át a tudást, kozmetikus és orvos partnereinknek.

Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:


arco-logo