Dermaroller

Dermaroller

dermaroller-adri

Cégünk orvosi CE minősítéssel rendelkező, kiváló minőségű dermarollereket biztosít a szakmai közönségnek. Titán tűs rollereinket több méretben forgalmazzuk:  keskeny (75 tűs), normál (200 tűs) vagy akár 540 tűt tartalmazó szélességben.

Termék kínálatunkban megtalálhatók az eljáráshoz szükséges egyéb kiegészítő termékek is, mint a mezoterápiás hatóanyag ampullák, orvosi fertőtlenítő szerek, érzéstelenítő és nyugtató készítmények, steril gumikesztyű, stb.

Talán ebből is látható, hogy cégünk a kedvező árfekvés mellett minden esetben a kiváló minőséget és a szakszerű oktatást tartja szem előtt.

Ingyenes oktatást biztosítunk országszerte így elősegítve, hogy a partnereink minél nagyobb szakértelemmel tudják használni a kiváló minőségű termékeinket. Kiemelkedő szaktudással és gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szinten végzett, egyénileg megtartott tanfolyamaink keretében adják át a tudást, kozmetikus és orvos partnereinknek.

Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

www.dermaroller.hu