Hidroabrázió

Hidroabrázió

hidroabrazioA cégünk mindig a legújabb kozmetikai trendeknek megfelelő készülékeket kínál a kozmetikai piacon. Ilyen, könnyen mobilizálható, alacsony árfekvésű, ergonomikus kialakítású készülékünk a Hidroabrázió, mely kitűnő kiegészítést nyújt, a kozmetikai szalonok felszereltségében. A mérsékelt árfekvés mellett ez a készülék biztosítja a precíz munkavégzéshez szükséges megbízható teljesítményt.

A Hidroabráziós, 4 funkciós készülékünk ideális kialakítása révén kényelmesen és egyszerűen alkalmazható, legyen a bőrfelület kicsi vagy akár nagy.  A kezelőfej mindkét oldala használható,  rozsdamentes acélból készült. Annak ellenére, hogy hámlasztó hatása igen erőteljes, a bőrrel mégis kifejezetten kíméletes. A készülék precízen optimalizált rezgésének köszönhetően a kezelés során a pórusok is hatékonyan tisztulhatnak. A kezelés lényegében hámlasztás, tisztítás és hidratálás egyben. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőrt, valamint élénkíti a keringést. Minden bőrtípusra alkalmazható. Egy mechanikai peelingező gép, mely alacsony frekvenciás ultrahangként is működik.

Funkciói:

  • Peelingező funkció: eltávolítja az elhalt szarulemezkéket, javítja a bőr mikrokeringését és az oxigén ellátását.
  • Bőrtisztító funkció: eltávolítja a pórusok bőrfelszínhez közelebbi részéről az elhalt szarulemezkéket és felhalmozódott faggyút.
  • Bőrtónus fokozó funkció: a vibráció által létrehozott mikro-masszázs fokozza az anyagcserét és a nyirokkeringést, így lelassítja a bőr öregedési folyamatait
  • Lifting funkció:finom precíz hullámaival javíthatunk a bőr tónusán, miközben fokozódik a hatóanyagok felszívódása,

Készülékeink megvásárlása esetén ingyenes oktatást biztosítuk országszerte így elősegítve, hogy a partnereink minél nagyobb szakértelemmel tudják használni a kiváló minőségű készülékeinket. Kiemelkedő szaktudással és gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szinten végzett egyénileg megtartott tanfolyamaink keretében adják át a tudást, kozmetikus és orvos partnereinknek.

Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

hidroabrázió