Kavitáció

Kavitáció

kavitáció

Számunkra fontos, hogy az általunk kínált készülékek, mind valós és tényleges teljesítménnyel, hatékonysággal rendelkezzenek, ezért kavitációs készülékünk nagy teljesítményű valós kavitációs ultrahangot hoz létre, melyel sikeres zsírbontás érhető el.

Az ACE-CAVI LYPO kiváló minőségű készülék, minden vevői igényt kielégít, a vele végzett kezelés hatékony és az elért eredmény tartós. A készülék strapabíró, masszív felépítésű és használata egyszerű. A kezelőfejek könnyű speciális ötvözetből, készültek.

Az eljáráshoz szükséges kiegészítőket is széles skálán biztosítjuk, ezért saját fejlesztésű kontakt gélt is kínálunk, mely speciálisan a kavitációs zsírbontáshoz fejlesztettünk ki. Ugyanakkor rendelkezünk különböző alakformáló és bőr feszesítő hatóanyagokkal, melyek tovább növelik a kezelés hatékonyságát.

Vásárlás esetén ingyenes oktatást biztosítunk országszerte, így segítve elő, hogy a partnereink minél nagyobb szakértelemmel tudják használni a kiváló minőségű készülékünket. Kiemelkedő szaktudással és gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szinten végzett egyénileg megtartott tanfolyamaink keretében adják át a tudást, kozmetikus és orvos partnereinknek.

Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

kavitacios-logo