MezoPen

MTS MezoPen

mezopen-kezdo

A MezoPen az egyik leghatékonyabb eszköz jelenleg hazánkban a bőrfiatalítás területén. Mivel cégünk élenjár a kozmetikai innovációk területén, így a megnövelt fordulatszámmal rendelkező, akkumulátoros mezopent Közép-Európában elsőként mi kezdtük el értékesíteni. Az új mezopennel egy időben vezettük be a 36 tűs modult is.

A készülék egy azon időben két hatást fejti ki, fokozza a kollagén termelést és elősegíti a hatóanyagok bőrbejutását, közvetlenül a problémás sejtekhez.

A készülék egyszerűen és biztonságosan használható. A kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül változtatható a készülék sebessége valamint a tű mérete. A tű mélység 0.25mm-2.0mm között állítható, az egyéni igényeknek megfelelően.

Ingyenes oktatást biztosítunk országszerte így elősegítve, hogy a partnereink minél nagyobb szakértelemmel tudják használni a kiváló minőségű termékeinket. Kiemelkedő szaktudással és gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szinten végzett, egyénileg megtartott tanfolyamaink keretében adják át a tudást, kozmetikus és orvos partnereinknek.

Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

www.mezopen.hu