Mezoterápiás Hatóanyagok

Mezoterápiás Hatóanyagok

dermaheal-toskani-armesoJelenleg cégünk Magyarország legnagyobb ampulla választékát kínálja. 5 nemzetközileg elismert orvos-kozmetikai mezoterápiás hatóanyag fejlesztő cég – Toskani, Dermaheal, Armesso -, 80 különböző mezoterápiás mono-, és kevert hatóanyag ampulláit értékesítjük vásárlóinknak.  Fontosnak tartjuk, hogy a forgalmazott termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségbiztosítási kritériumoknak, ennek megfelelően választjuk ki az általunk hazánkban képviselt cégeket. Termékpalettánk összes készítménye az EU-ban kötelező CPNP regisztrációval rendelkezik.

Készleteinket a piaci igényeknek és világpiaci változásoknak megfelelően folyamatosan frissítjük. Élenjárunk a legújabb innovációnk piaci bevezetésében, ezzel segítve a szakemberek munkáját és fokozva annak eredményességét.

Mono hatóanyagainkhoz a gyártó által javasolt illetve tapasztalt szakembereink által összeállított keverési segédlet áll szakembereink rendelkezésére, hogy partnereink mindig, tökéletesen személyre szabott szolgáltatást tudjanak nyújtani. A mono- hatóanyagok mellett számos különböző összetételű, szinergikus elemekből összeállított hatóanyag koktél bővíti a kezelések tárházát.

Cégünk által forgalmazott ampullák összetételüknek és molekula méretüknek köszönhetően két kategóriába sorolhatók. Kozmetikai jellegű ampulláinkat a hagyományos kozmetikai kezelésekbe is beépíthetőek, mint pl.: ultrahang, iontoforézis, különböző abráziós kezelések utóápolójaként, masszázs során, esetleg pakolások, vagy krémek hatóanyagainak gazdagítására, illetve elektroporációs kezelésekhez. Az orvos-kozmetikai ampulláinkat mikrotűs, illetve mezo-pisztolyos eljárásokhoz ajánljuk. Összetételüket tekintve a hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazzák, viszont nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket, színezőket, illatanyagokat.

Hatóanyagaink ampullás vagy fiolás kiszerelésben kaphatóak, melyeket a felbontás után el kell használni. Alacsony hőmérsékleten egyes ampullák mérsékelt ideig tárolhatók, azonban az anyagkeverék sterilitását veszítheti.

Cégünk minden terméke megbízható forrásból származik, közvetlenül a gyártótól . Ennek köszönhetően tudjuk az árakat tartósan alacsonyan tartani.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

www.mezoterápia.hu