Microblading

Microblading

ps-microbladingAz Microblading, vagy más néven embroidery tetoválási technika a legújabb sminktetoválási innovációk közé sorolható, melynek a magyarországi piaci bevezetésében cégünk az elsők között volt.

A technológiát több mint 20 éve alkalmazzák a Távol-Keleten, mint alapvető szemöldöktetoválási technikát. Európában az utóbbi időben vált ismerté, azonban népszerűsége fokozatosan növekszik.

Microblading pigmentálás egy komplex rendszer, amely magában foglalja a kivitelezéséhez kifejlesztett speciális toll eszközt, pengét, illetve az eljáráshoz alkalmazott pigmenteket, valamint az egyénre szabott előrajzolási formát és a szálak tetoválásának sajátságos rendszerét.

Folyamatosan figyelve a nemzetközi piacot keressük a legmegfelelőbb és legbiztonságosabb eszközöket. Fontos számunkra, hogy speciálisan erre a célra kifejlesztett eszköz, mely egy tollra hasonlít rendkívül könnyű és ergonomikus legyen, hogy használója pontosan és könnyedén dolgozhasson vele. Valamint lényeges szempont még számunkra a sterilizálhatóság. Az eljáráshoz alkalmazott tűk tekintetében is élenjárunk, fontos, hogy ezek a pengék orvosi acélból készüljenek, hogy elkerülhessük a fém allergia kialakulását. Ahhoz, hogy a legtökéletesebb munkát végezhesse vele használója, nagyon lényeges, hogy az egyéni igényeknek megfelelő méretű tűk is rendelkezésre álljanak. Ezért a hazai piacon a legszélesebb választékban kínáljuk a microblading tollakat, illetve tűket, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Szem előtt tartva, hogy a Microblading egy komplex rendszer, nem csak az eszközöket kínáljuk vásárlóinknak, hanem a tökéletes használathoz szükséges oktatási hátteret is biztosítsuk. Magasan képzett szakember gárdánk folyamatosan dolgozik azon, hogy mindig a legmagasabb szinten az aktuális trendeket követve a legtökéletesebben sajátítsák el hallgatóink a kivitelezés fortélyait.

Ebből is látható, hogy cégünk a kedvező árfekvés mellett minden esetben a kiváló minőséget és a szakszerű oktatást tartja szem előtt.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

microbladinglogo