Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

ACE-microderm

Cégünk a magyarországi igényekhez igazodva hosszas tesztelés után fejlesztette ki gyémántfejes mikrodermabráziós készülékét. Az általunk forgalmazott ACE-MICRODERM kiváló minőségű, minden vevői igényt kielégít, a vele végzett kezelés hatékony és tartós. A készülék időtálló, és masszív felépítésű és használata egyszerű. A kezelőfejek könnyű speciális ötvözetből, készültek.

Az első gyémántfejes mikrodermabráziós készülékeket egy szűrővel látták el, amit minden kezelés után tisztítani, vagy cserélni kellett. Ezt továbbfejlesztve az ACE-MICRODERM  készüléket egy külső tartállyal látták el, ezt kell időnként kitisztítani a készüléken. A bőr érzékenységétől, és a bőr problémától függően személyre szabottan tudjuk végezni a kezelést, mert egy csiszolófej készlet többféle érdességű fejet tartalmaz. A vákuum erőssége is eszerint állítható. Így biztonságosan tudjuk kezelni vele az akár extra érzékenységű bőröket is. Külön kezelőfejek léteznek arcra, testre, és akár a nehezen elérhető kisebb helyekre is, mint például a szemkörnyéke, száj környéke.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az eljáráshoz szükséges kiegészítőket is biztosítsuk kozmetikus partnereinknek, ezért kínálatunkban megtalálhatóak az eszköz és bőrfertőtlenítő, valamint a mikrodermabráziós kezeléseket követően alkalmazható kozmetikai termékek is.

Készülékeink megvásárlása esetén ingyenes oktatást biztosítunk országszerte így biztosítva, hogy a partnereink minél nagyobb szakértelemmel tudják használni a kiváló minőségű készülékeinket. Kiemelkedő szaktudással és gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szintű, egyénileg megtartott tanfolyam keretében adják át a tudást, kozmetikus és orvos partnereinknek.

Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

microdermabrasion-logo