Savas hámlasztás

Savas hámlasztás

savkeszlet

Cégünk 2013 óta foglalkozik a Toskani cég által gyártott savas hámlasztó termékcsaláddal. A termékek orvos-kozmetikai minőséget képviselnek, mind tisztaság és sterilitás, mind pedig sav-koncentráció szempontjából. Rendkívül biztonságosan használható 3,5pH-ra sztenderdizált savainkat különböző koncentrációkban ajánljuk gyakorló kozmetikusaink, ez rendkívül biztonságos alkalmazást tesz lehetővé.

Tudományos eredmények és tanulmányok azt igazolják, hogy a hámlasztás formái kitűnő megoldást nyújtanak számos bőrprobléma enyhítésében és megoldásában, valamint a bőr egészségének megőrzésében, fiatalos és esztétikus megjelenésének fenntartásában.

A savas hámlasztáshoz szükséges tanfolyamot, a kezdőkészlet vásárlása esetén DÍJMENTESEN biztosítjuk.

A kezelés biztonságos, eredményes elvégzéséhez mindenképp szükséges a háttéranyag elsajátítása és a gyakorlati oktatás. Kiemelkedő szaktudással és gyakorlattal rendelkező oktatóink, magas szinten végzett, egyénileg megtartott tanfolyamaink keretében adják át a tudást, kozmetikus és orvos partnereinknek.

Rendszeresen tartott workshopjainkon professzionális előadásokkal és kollégáink magas szakértelmével, rendkívül meggyőzően és hatásosan tudjuk képviselni gyártó partnereinket és prezentálni termékeinket.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

www.savashamlasztas.hu