Sminktetoválás

Sminktetoválás

festék-kiválasztás

A sminktetoválás az orvos-esztéta eljárások egy speciális szegmensét alkotja. Az eljárás célja az arc vonalainak kiegyensúlyozása, az esetleges asszimetria korrigálása, illetve korunk előrehaladtával az elkopott színek újra pigmentálása.

Sminktetováláshoz manapság számos fejlett technológia, minőségi pigment (Dermatest védjegy) és gyakorlati tudást segítő kellék, tudásanyag és tanfolyam párosul. A mi feladatunk az, hogy a professzionális kozmetikai sminktetováláshoz elengedhetetlen feltételeket kozmetikusaink számára biztosítsuk.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereinknek a legjobb minőségű termékeket kínáljuk elérhető áron. Nagy hangsúlyt fektetünk a termékek állandó fejlesztésére a magas minőségi követelmények betartásával és a vevők színvonalas kiszolgálásával. A piac közel 10 évi monitoringolása eredményeképpen sikerült megalkotnunk a Permanent System márkát, mely különlegesen precíz, Dermatest minősítésű bőrbarát pigmentjeivel biztonságos alternatívát nyújt minden sminktetováló szakember részére.

Azonban a jó minőségű pigment mellett szükség van egy precíz, megbízható készülékre is. Ezt szem ellőtt tartva, és több, mint 20 év tapasztalatát a sminktetoválásban felhasználva a választásunk a Bioevolution készülékeire esett.

BioEvolution-Permanent Make Up készülékei kiemelkednek rendkívüli precizitásukkal. Ezt a teljesen új technológiai újításoknak és a gyártás során felhasznált minőségi alapanyagoknak köszönhetik. Készülékei minden európai normának megfelelnek; EN ISO-nak 9001 és EN ISO 13485, (európai orvosi standard).

A Permanent System, saját fejlesztésű pigmentek mellett a BioEvolution Pigmentjeit is kínáljuk vásárlóinknak, melyek minden európai normának megfelelnek, rendkívül gazdaságosan és bármilyen típusú készülékhez alkalmazhatók a Permanent Make Up során és a helyreállító orvoslásban egyaránt. A BioEvolution Pigmentek Németországban ISO 9001-tanúsítvánnyal ellátott laboratóriumban készülnek. Az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett minőségbiztosítási rendszer a Dermatest védjegyét viselik és a felhasznált nyersanyagok megfelelnek minden Európai Uniós (ResAP(2008)1) normának.  Igy közel 80 különböző színárnyalatú pigmentet kínálunk vásárlóinknak négyféle kiszerelésben.

A minőségi alapanyagok mellett, jelenleg Magyarországon egyedülálló oktatási rendszert dolgoztunk ki partnereink számára. Magas szintű, az aktuális nemzetközi trendeket követő képzéseket kínálunk, melyek között mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Az előadóink nem csak nemzetközileg elismert, tapasztalt és hozzáértő szakemberek, hanem olyan oktatók, akiknek fontos, hogy több évtizedes tudásukat átadják a hallgatóknak.

További információt szakmai honlapunkon érhet el:

www.permanentsystem.hu